Blog

Sedem dni sem prekratek

Zmanjkalo mi bo sedem dni. Roko na srce, kadarkoli bi se pandemija umirila in bi stopili nazaj na marčevski vlak, bi mi zmanjkalo sedem dni.
No, uspelo mi je napisati tretjo knjigo in jo pripraviti za naslednji teden, ko gre v tisk. To je pa tudi vse, kar mi je uspelo narediti po načrtu.
Prebral sem štiri knjige manj, kot sem sprva načrtoval. Najprej je bilo lepo vreme in mi ni uspelo ležati na soncu in brati obenem. Potem ni bilo lepega vremena in z najdražjo sva si ogledala 43 od skupno 50 epizod Better Call Saul. Za zadnjih sedem epizod nama bo zmanjkalo točno … sedem dni.
Na koncu dovoza k hiši sem z lastnimi rokami zradiral strmino, ni mi pa uspelo oblikovati terena v terase in postaviti visokih gred. Če bi imel še teden dni časa, bi to storil.
Letno kuhinjo smo pokrili, napeljali elektriko, namestil sem žlebove in odtok vode ter zgradil podstavek za zunanji žar, a zmanjkalo mi je časa za gradnjo samega žara. Sosed Ismet, v delovnem času gradbinec, ki je vsake toliko izvedel nadzor nad mojimi deli, me je pohvalil, da je večina dela v kuhinji že za mano in me obenem opozoril, da me v tem ritmu čaka še teden dni dela, da projekt dokončam.
Želel sem od znotraj posesati avto, želel sem si nazaj pridobiti kondicijo za odbojko, želel sem se naučiti žvižgati, želel sem pospraviti mansardo nad garažo, želel sem bolje organizirati orodje v garaži, želel sem opleti južno brežino, želel sem skrajšati vrhove smrek, ki obdajajo našo hišo. Želel sem marsikaj, a mi žal ne bo uspelo. Po moje samo zato, ker mi bo zmanjkalo sedem dni.

Ne pozabite, mojo novo knjigo, s popustom in brezplačno poštnino, lahko prednaročite TUKAJ. Vaše prednaročilo bo obenem pohvala meni, da mi je ta projekt uspelo pripeljati do konca.

Povezava do serije Better Call Sall

Facebook X Instagram linkedin