Blog

Mala terasa

mala terasa

Ta teden se bo zgodilo. Po več kot letu in pol od prvega klica z direktorico Špas teatra bo Mala terasa, tako je ime novi predstavi, ki sem jo napisal za omenjeno gledališče, prvič predstavljena javnosti. Kako se počutim? Po eni strani me je strah kot psa, dosti bolj kot ob izdaji prve knjige, kar se mi zdi naravno. Odziva na knjigo običajno ne dobim med tem, ko jo kdo bere. Dobim ga kasneje, če sploh kdaj. Pri predstavi je drugače. Lahko pridem na vsako predstavo in spremljam, kako gre. Odziv na vsebino je takojšen.
Po drugi strani sem pomirjen, ker Mala terasa ni več v mojih rokah. Nekje vmes v procesu so si jo prisvojili režiser in igralec Jaša Jamnik, igralka Gorka Berden, Eva Boto z bendom Tomija Puriča in ekipa Špas teatra. Vsi izjemni v tem, kar počnejo. Besedam so dali življenje, jih napojili z glasbo in postavili na oder. Koncertna komedija, pravijo. Večer, kot si ga sam želim preživeti s svojo najdražjo. Sproščen in zabaven, podprt z dobro glasbo in osvežilno pijačo ali dvema.
Na prvo predpremiero, ki bo 25. junija v Ruski dači, bom pripeljal celo družino. Naj vidijo, kaj smo foter in ekipa naredili. Če boste tam, bom verjetno strmel v vas. Iskal potrditev, da je predstava dobra. Naj vam zaradi tega ne bo nerodno. Sprostite se in se zabavajte v čudovitem večeru.
Se vidimo,
Kamenko

Facebook X Instagram linkedin