Do kdaj traja prenaročilo za knjigo Če bi moški vedeli?

Živijo,
prednaročilo velja do 15. 6. 2020. To je datum, ko bo izšla knjiga Če bi moški vedeli.

Zakaj imam težave s plačilom na vaš TRR?

Banka, ki jo uporabljamo, je spletna banka N26.

Banka je nemška, zato morate paziti na naslednje:

1. Namesto SI56 morate vnesti DE89

2. Namesto Domače plačilo morate uporabiti Plačilo v tujino

Zakaj uporabljate nemško banko N26?

Pa, v resnici se nikoli nismo ukvarjali s tem, od kod je banka, lahko bi bila tudi Revolut, ki je iz Velike Britanije. N26 je mobilna spletna banka, ki nam omogoča veliko prednosti v primerjavi s tradicionalno banko. Glede na to, da to banko uporablja že več kot 5 milijonov posameznikov in podjetij v EU, odločitev ni bila težka.

Sem v Ljubljani. Zakaj ne morem knjige kupiti pri vas?

Do nadaljnjega nas ni v pisarni (imamo svojo marketinško agencijo – Adrema), takoj, ko se vrnemo, boste lahko knjigo kupili in prevzeli tudi pri nas.

Bo knjiga naprodaj v knjigarnah?

Trenutno nimam v načrtu, da bi knjigo prodajal v knjigarnah.

Se bo knjigo sploh dalo kupiti kje drugje kot na spletu?

Oh, seveda, tako hudo pa spet ni. Trgovinica Barbara na Rakitni jih ima. Zelo simpatični lastnici je ime Barbara. In njeni simpatični sodelavki je ime Sabina.

Trgovina na Rakitni? A ni to malo...

Odročno? V naravi, stran od trgovskih centrov in običajnih nakupovalnih navad? Je, ja 🙂 Rakitna je (tudi) moja, tam preživljamo najlepše trenutke z družino in sosedi, pa se mi je zdelo edino prav, da dam knjigo v lokalno trgovino. Pridite kaj na obisk. Imamo jezero, gozdove in zelo svež zrak. Pozimi tudi ogromno snega. Lahko ga odpeljete s sabo v dolino. Za spomin. Nihče ne bo jezen. Sneg hranite v hladilniku ali zamrzovalniku. Če se vam slučajno stopi, pridite po novega. Brezplačno. Lahko s kamionom.

Knjigi Žena ima vedno prav in Mene ne bo noben jebo sta noro dobri. Kateri je najboljši način, da ju pohvalim?

Hvala na zelo domiselnem vprašanju. Predlagam, da objavite fotografijo knjige na vašem FB profilu in objavo označite s #zenaimavednoprav ali #menenebonobenjebo in označite še mene. Isto lahko izvedete na TW in IG. Knjigo lahko omenite prijateljem in znancem ali jo nosite v roki, ko hodite po ulici ali nakupovalnem centru.

Izdelek sem naročil, nisem pa prejem emaila s potrditvijo.

Hm. Email bi morali prejeti takoj po oddaji naročila. Ena možnost je, da je email med vsiljeno pošto. Druga možnost je ta, da ste se zatipkali pri vnosu emaila. Potem je pa še kup drugih razlogov, ki so lahko krivi za to, recimo, da ima nekdo v družini dostop do vaše elektronske pošte in jo je po pomoti izbrisal. Šala :).
V vsakem primeru predlagam, da mi pošljete email na kesar(at)kamenko.si / at =@, da lahko preveriva, kaj se je zgodilo.