Zakaj imam težave s plačilom na vaš TRR?

Banka, ki jo uporabljamo, je spletna banka N26.

Banka je nemška, zato morate paziti na naslednje:

1. Namesto SI56 morate vnesti DE89

2. Namesto Domače plačilo morate uporabiti Plačilo v tujino

Zakaj uporabljate nemško banko N26?

Pa, v resnici se nikoli nismo ukvarjali s tem, od kod je banka, lahko bi bila tudi Revolut, ki je iz Velike Britanije. N26 je mobilna spletna banka, ki nam omogoča veliko prednosti v primerjavi s tradicionalno banko. Glede na to, da to banko uporablja že več kot 5 milijonov posameznikov in podjetij v EU, odločitev ni bila težka.

Sem v Ljubljani. Zakaj ne morem knjige kupiti pri vas?

Do nadaljnjega nas ni v pisarni (imamo svojo marketinško agencijo – Adrema), takoj, ko se vrnemo, boste lahko knjigo kupili in prevzeli tudi pri nas.

Bo knjiga naprodaj v knjigarnah?

Trenutno se še dogovarjamo, da bi knjigo prodajali v knjigarnah. Več bomo vedeli kmalu.

Vaše knjige so noro zabavne. Kateri je najboljši način, da jih pohvalim?

Hvala na zelo domiselnem vprašanju. Predlagam, da na vašem FB profilu objavite fotografijo, kako berete knjigo in na objavi označite mene. Isto lahko izvedete na TW in IG. Knjige lahko omenite prijateljem in znancem ali jih nosite v roki, ko hodite po ulici ali nakupovalnem centru.

Izdelek sem naročil, nisem pa prejem emaila s potrditvijo.

Hm. Email bi morali prejeti takoj po oddaji naročila. Ena možnost je, da je email med vsiljeno pošto. Druga možnost je ta, da ste se zatipkali pri vnosu emaila. Potem je pa še kup drugih razlogov, ki so lahko krivi za to, recimo, da ima nekdo v družini dostop do vaše elektronske pošte in jo je po pomoti izbrisal. Šala :).
V vsakem primeru predlagam, da mi pošljete email na kesar(at)kamenko.si / at =@, da lahko preveriva, kaj se je zgodilo.