Nujno rabim knjigo za darilo. Kako hitro jo lahko dobim?

Najprej bi vam rad čestital za odlično izbiro darila. Obdarjenec bo zelo vesel. Zdaj pa k odgovoru:
Način 1: Naročite knjigo do 12:00, izberete Plačilo po povzetju, knjigo pošljemo isti dan naprej, naslednji dan je knjiga dostavljena.
Način 2: Naročite knjigo, izberete Plačilo po Paypalu in pred 12:00 plačate s kartico ali paypal računom. Knjigo pošljemo isti dan, pri vas je naslednji dan.
Plačilo z bančno transakcijo vam v tem primeru odsvetujem, ker knjigo pošljemo naprej šele, ko je plačana in če se vam res mudi, ne bi tvegal.

Sem v Ljubljani. Zakaj ne morem knjige prevzeti pri vas?

Ne glede na to, da si vam želimo prodati naše izdelke, naše podjetje ni organizirano tako, da bi lahko pri nas prevzeli knjigo. Večinoma smo naokrog pri naročnikih (imamo svojo marketinško agencijo – Adrema). Glede na število prošenj po osebnem prevzemu bi bilo nemogoče uskladiti naše urnike z drugimi obveznostmi.

Bo knjiga naprodaj v knjigarnah?

Trenutno nimam v načrtu, da bi knjigo prodajal v knjigarnah. Ob pravi ponudbi si pa seveda lahko premislim.

Se bo knjigo sploh dalo kupiti kje drugje kot na spletu?

Oh, seveda, tako hudo pa spet ni. Trgovinica Barbara na Rakitni jih ima. Zelo simpatični lastnici je ime Barbara. In njeni simpatični sodelavki je ime Sabina.

Trgovina na Rakitni? A ni to malo...

Odročno? V naravi, stran od trgovskih centrov in običajnih nakupovalnih navad? Je, ja 🙂 Rakitna je (tudi) moja, tam preživljamo najlepše trenutke z družino in sosedi, pa se mi je zdelo edino prav, da dam knjigo v lokalno trgovino. Pridite kaj na obisk. Imamo jezero, gozdove in zelo svež zrak. Pozimi tudi ogromno snega. Lahko ga odpeljete s sabo v dolino. Za spomin. Nihče ne bo jezen. Sneg hranite v hladilniku ali zamrzovalniku. Če se vam slučajno stopi, pridite po novega. Brezplačno. Lahko s kamionom.

Knjiga je noro dobra. Kateri je najboljši način, da jo pohvalim?

Hvala na zelo domiselnem vprašanju. Predlagam, da objavite fotografijo knjige na vašem FB profilu in objavo označite s #zenaimavednoprav in dodajte še mene @kesarkamenko. Isto lahko izvedete na TW in IG. Prav tako lahko knjigo omenite prijateljem in znancem ali jo nosite v roki, ko hodite po ulici ali nakupovalnem centru.

Kako si izračunal ceno druge knjige 22,98 evrov?

Zelo enostavno. Seštel sem vse ure, ki sem jih porabil za pisanje in usklajevanje z ženo, dodal vse stroške, ki so nastali z izdajo knjige (tisk, prelom, oblikovanje, urednikovanje, lektoriranje, …), to delil s povprečnim številom prodanih knjig v Sloveniji. Iz tega sem izračunal, da bi knjiga morala stati 122,98 evrov. Pa sem se odločil ponuditi 100 evrov doživljenjskega popusta.

Zakaj je pa potem prva knjiga Mene ne bo noben jebo cenejša?

Manj časa sem porabil za popravke in za usklajevanje zgodb z ženo.

Boš imel v ponudbi kakšne zanimive in ugodnejše pakete?

Seveda, se bom potrudil, da bo na voljo vsaj ena ugodna in zanimiva ponudba. Knjiga z majico, recimo. Ali knjiga s skodelico. Pa knjiga z magnetom za hladilnik. Vidite vzorec?

Izdelek sem naročil, nisem pa prejem emaila s potrditvijo.

Hm. Email bi morali prejeti takoj po oddaji naročila. Ena možnost je, da je email med vsiljeno pošto. Druga možnost je ta, da je vnešen email napačen. Potem je pa še kup drugih faktorjev, ki so lahko krivi za to.
V vsakem primeru predlagam, da mi pošljete email na kesar(at)kamenko.si / at =@, da lahko pogledam, kaj se je zgodilo.