Blog

Darila za moške – 10 idej, ki naredijo vtis

Darila za moške – 10 idej, ki naredijo vtis

Obdarovanje partnerja ali prijatelja je zmeraj dvorezni meč. Še najlažje je, če ga zelo dobro poznate in živite z njim, ker mu lahko podarite nekaj, kar je obrabil, porabil, izgubil ali vsak teden žalostno zavzdihnil, kako bi pa on dokončal tisto, če bi imel pri roki pravo orodje. Če se pa šele dobro spoznavata, vam lahko z zadovoljstvom povem, da ste prišli na pravo mesto.
Darila za moške delim na nekaj kategorij, ki se med seboj ne izključujejo. Vse spodaj napisano je samo moje mnenje, z veliko mero humorja. Saj veste, da nas moških ne morete kar popredalčkati v kategorije, ane. Lahko pa poskusite. In če vam uspe, nam ne povejte, ker vam ne bomo verjeli.

Darila, ki pobožajo moški ego
To je recimo škatla kondomov, velikost XXL. Kaj vas briga, če velikost ni prava. Bo pač sedel na napihnjenem lateksu, namesto, da bi seksal. Ob tem bodite previdni, da prevelik kondom ni lubriciran. Ne želite si, da vaš moški med sedenjem zdrsne na tla in si na rahlo poškoduje trtico, ker boste morali zelo dolgo skrbeti zanj.

Darila, ki ga postavijo pred prijatelji
Darila za moške, ki tukaj pridejo v poštev, morajo biti vidna vsem, ne da bi jih “v resnici pokazal”. Pod to kategorijo spada večina naprav, recimo nova ura, ki šteje korake, kilometre in obenem prikazuje zadnje sporočilo, ki ga je možakar poslal ženi v stilu: “Lačen bom. Zrezek. Medium rare. Vroč.”

Darila, ki ga postavijo pred drugimi ženskami
Takšno darilo običajno kupite takoj po tem, ko najamete zasebnega detektiva, da moža spremlja na njegovih službenih potovanjih. Darila, ki so primerna za to kategorijo, so na primer najnovejše superge, pri katerih se že na daleč vidi, kateri oblikovalec jih je podpisal. Obenem detektiv v temi lažje spremlja gibanje novih sijočih superg kot starih zgonjenih čevljev.

Darila, ki jih lahko tudi ve uporabljate
Ne mislim kuhinjskih pripomočkov, bog ne daj. Bolj ciljam na topli volneni pulover, v katerega se lahko zavijete, ko vas zebe in partnerja ni blizu, da bi vas grel. Ali na kogarkoli drugega, ki vas lahko objame, ko vas zebe in partnerja ni blizu, da bi vas ujel … ups … grel.

Darila, ki so praktična
Čeprav spadajo med zelo dolgočasna, so praktična darila vendarle najbolj hvaležna za moškega, nad katerim ste že zdavnaj obupale. Ko moški dobimo takšno darilo, vemo, da od nas ne pričakujete nič več in nič manj, kot nakazuje samo darilo. Darilo, ki mi v tej kategoriji pade na pamet, je nizka lestev, primerna za natikanje ravnokar opranih, mokrih zaves na karnise.

Darila za prave, postavljene moške
To bom bolj teoretično razdelal, ker je odstotek pravih in postavljenih moških tako nizek, da se še zmeraj oklepam le majavih domnev in ugotovitev na palec.
Šalim se. Tukaj je moj izbor desetih daril za prave moške:

1. Kuhinjski nož po meri
Gospod Lenart Perko vašega moža popelje v kovačnico in mu pomaga skovati edinstven kuhinjski nož, ki bo v ponos tako vašemu moškemu kot prijateljem, ki pridejo na obisk. Darilo zadovolji ego, je praktično in še vi imate nekaj od tega:
“Dragi, lahko prosim s svojim nožem narežeš suho salamo? Ti znaš edini tako na tanko rezati.”
Link: http://emberborn.si/
Cena: 120€ – 180€, odvisno od št. prijateljev, ki gredo skupaj

Darila za moške

2. Članstvo Masterclass
Darilo, ki zadovolji moške, kateri želijo vedeti več. Članarina traja celo leto in ponuja ure in ure izjemnih in unikatnih video zgodb, delavnic in predstavitev najboljših na svetu: Gari Kasparov (šah), Martin Scorsese (režija), Samuel L. jackson (igra), Dan Brown (pisatelj trilerjev), Anna Wintour (glavna urednica revije Vogue) in še 90 drugih. Vredno vsakega centa, obenem bo vaš moški tam dobil informacije, ki jih nikjer drugje ne more dobiti. Kaj boljšega za postavljanje pred prijatelji.
Link: https://www.masterclass.com/homepage
Cena: 200 – 250€, odvisno od ponudbe

Darila za moške

3. Ring Toss
To je igra, v kateri lahko vaš moški velikokrat zmaga. Predstavljajte si, da to igro namestite na vrata spalnice in vsak večer mečeta. Tisti, ki zmaga, določi, kar mora drugi narediti ;).
Link: TUKAJ (Amazon)
Cena: 18€ – 30€

Darila za moške

4. Ušesne slušalke Bose
Vem, ne zveni poceni, a pozor. Dobre slušalke so predigra, dobre slušalke so seks. Glasba ali film, vaš mož bo prezadovoljen. In vi prav tako. Če da vaš mož veliko na zvok in želite, da vas ne nadleguje, je to edino pravo darilo. In obratno. Če da vaš mož veliko na zvok in želite, da vas nadleguje, mu jih zaplenite. Vse bo naredil, da jih dobi nazaj.
Link: TUKAJ (Lorex)
Cena: 85€ – 285€ (sam uporabljam tiste z nižjo ceno. Žena mi jih je zelo hitro zaplenila. Kmalu je dobila svoje.)

Darila za moške

5. Spodnjice iz modala
O, da, tudi pri moških spodnjicah štejeta kroj in material. Modal je tkanina, ki je dosti mehkejša od klasičnega bombaža. Oh, kako takšne spodnjice sedejo na golo rit! Tudi te mi zna žena zapleniti. Potem se pa igrava, da jo jaz lovim in ko jo ulovim, zahtevam, da mi jih takoj in tam vrne :).
Link Sam jih kupujem na bestsecret.com (stran je samo za člane, linku je dodano vabilo), sicer se dobijo tudi v vsaki boljši e-trgovini z moškim perilom.
Cena: 9€ – 20€

Darila za moške

6. Dobri copati s trdim podplatom
Ni boljšega kot trenutek, ko fantje sezujemo čevlje in zdrsnemo v copate z malo višjim trdim podplatom. Ne izgubimo na višini, v stopala nam je toplo, pa še ne rabimo se preobuvati, ko nam v roke potisnete polno vrečo smeti ali nas pošljete v klet po krompir.
Link: Sanolabor ali BestSecret (slippers)
Cena: 20€ – 40€

Darila za moške

7. Apartment pants
Izraz naj bi se rodil 3. februarja, leta 2000, ko je Phoebe v eni od epizod kultne serije Friends izjavila:
“Don’t you want to rent me this apartment … pants.”
Sam imam troje takšnih hlač, ki so najbolj podobne trenerki, pa to v resnici niso. To so najbolj udobne hlače ali pižama ali trenerka, kakorkoli želite, kar jih lahko moški imamo na sebi. Primerne so za nosit cel dan, cel teden, celo leto. Lahko je tudi zelo kul spodnji del pižame, da bo moški brez sramu stopil na balkon in pozdravil sosede. Ali nesel smeti.
Link: TUKAJ ali TUKAJ (pajama pants) so takšne, ki so čisto moj stil. Črne, pa hlačnice spodaj ravne, samo, da ni na korenček.
Cena: 20€ – 40€

Darila za moške

8. Kakovostne moške nogavice FALKE
Česa si moški res ne zaslužimo, so nogavice, ki si je cel dan vlečemo gor, ker je popustila elastika. Ali nogavice, kjer med hojo peta zdrsne nekam na sredino stopala, ker ne vsebujejo elastana in smo jih pomotoma oprali na 90 stopinj. Ali takšne, ki imajo na vrhu tako močno elastiko, da se nam razbrazdan rob na mečih pozna še zjutraj, ko se zbudimo. Ali tiste, ko je pri prstih tako debel šiv, da fašemo žulj. Vem, revčki smo :).
Link: TUKAJ in TUKAJ (Falke) so takšne, ki jih recimo sam nosim.
Cena: 40€ – 60€ je paket treh.

Darila za moške

9. LEGO® Colosseum našega oblikovalca Roka Žgalina Kobeta
Darilo za moškega, ki obožuje kocke LEGO®, je potrpežljiv in ga zlahka pogrešate par dni. Je le 9 tisoč kock, ki jih mora sestaviti s kirurško natančnostjo. Dobro bi bilo, da ima vaš moški svojo sobo ali večjo garažo. To darilo, ko je sestavljeno, namreč meri več kot pol metra naokrog.
Link: LEGO Colosseum
Cena: 490€

Darila za moške

10. Knjiga Žena ima vedno prav
Kak avtor bi pa bil, če ne bi predlagal svojih knjig za darila za moške. Vendar pozor. Moje knjige so samo za moškega, ki ima smisel za humor in je postavljen, torej ni ogrožen, če kdo pokaže s prstom nanj. To je darilo za moškega, ki bo raje “sestavljal” vas kot kocke. In bo bosih nog nesel smeti. Če imate takšnega moškega, ga ne izpustite. Ni nas veliko :).
Link: https://kesar.si/
Cena: 18,30€ – 22,90€

Darila za moške

Za konec
Vsi omenjeni izdelki so moj izbor. Nihče me ni silil v to, nihče mi ni predlagal, katere izdelke naj umestim v svoj izbor, nihče sploh ni vedel, da to pišem. Osebno sem preko svojega podjetja Adrema povezan le s podjetjem LEGO® in enkrat sva sodelovala z Rokom Žgalinom Kobetom.
BestSecret spletna trgovina v članku “Darila za moške” je samo za člane trgovine BestSecret, zato je v tem linku vključeno moje vabilo, če še niste član. In če še niste, priporočam članstvo vsakič, ko bodo sezonske razprodaje. Je brezplačno in brez obveznosti. Je pa to moja najljubša modna trgovina iz treh razlogov:
1. Med praznično / sezonsko ponudbo imajo tudi do 90% popusta. 
2. Ponujajo večinoma kakovostne izdelke.
3. Vrnitev blaga je brez poštnine in skoraj tako enostavna kot na Yoox.com, ki je tudi meni zelo ljuba spletna stran, le da so na Yoox dosti manjši popusti. 

Več mojih zgodb najdete TUKAJ.
Z mojo najdražjo (mojo ženo) vas vabiva v najino knjigarno TUKAJ.

Facebook X Instagram linkedin