In potem se mož vrne s službenega potovanja

Na hišo je legel spokojni mir. Otroci so zaspali. Žena ni zaspala. Bila sta izpolnjena oba pogoja, da bi se med mano in mojo lepotico zgodila strastna ljubezen. Večer prej sva namreč oba zatajila na celi črti. Najdražja je zaspala, preden sem pozno ponoči prišel iz treninga odbojke. Mene pač ni bilo doma, da bi se lahko kaj zgodilo. Vsaj med nama ne. Razlog več, da si privoščiva ljubezni, poljubov, dotikov.

Pohitel sem v kopalnico. Nisem smel izgubiti veliko časa. Da mi ne bi zaspala. Skočil sem pod tuš in se umil točkovno. Običajno se ploskovno. Po celem telesu. Zdaj nisem imel časa. Zdrgnil sem si točke telesa, za katere sem si želel, da bi bili to noč najbolj obiskani. Ni dolgo trajal, ta tuš. Obrisal sem se s svežo brisačo, ki je lepo dišala po pralnem prašku in se tako izognil uporabi deodoranta. Ker sem pač dišal po pralnem sredstvu, ki si ga je moja boginja sama kupila. Ker ji je dišal.

Postavil sem se pred ogledalo in zgrabil zobno ščetko in zobno pasto. Sranje. Če si umijem zobe z mint zobno pasto, ji mogoče ne bo všeč. Enkrat me je že zavrnila, pa sem celo noč prebedel in na spletu iskal zobno pasto, primerno za intimne trenutke. Vrnil sem zobno pasto nazaj na polico in si od malih čebel sposodil njihovo, ki nič ni pekla.

Nisem se oblekel v pižamo. Zakaj bi. Iz kopalnice sem nag na hitro smuknil mimo otroških sob direkt v samo od lune osvetljeno spalnico, zaprl vrata in jih dvakrat zaklenil. S to potezo sem ji dal jasno vedeti, kaj sem si želel. Kot od boga sem stal pred posteljo, z rokami v bokih in dvignjeno glavo. Naj si me dobro ogleda, mene, njenega boga seksa. To bi moralo zadostovati za predigro. Nisem videl razloga, zakaj ne bi.

“Kesar?” se je potuhnjeno oglasila.
Nisem spregovoril. Samo narahlo sem ji pokimal z glavo, ji dal znak, da sem jo slišal in da lahko nadaljuje.
“Kaj, ko bi se igrala, da si ti moj mož, da si ravno prišel iz službene poti in si me našel samo v postelji in si si me zaželel?”

V sebi sem se skoraj arogantno nasmehnil. Punca bi se igrala. Meni prav, mačka. Pa se dajva igrati. Stopil sem proti njej in z najbolj seksi glasom, ki sem ga premogel, rekel:
“Hej, bejbi, prišel sem domov.”

Zaustavila me je z gibom roke.
“Kesar, ne tako. Stopi ven, odpri vrata in se delaj, kot da ne veš, da sem v postelji.”
“Ampak, saj sem čisto nag?”
“Ja se boš pa oblekel, saj nisi valjda bil nag na službeni poti?”

Uh. Ok. Nase sem vrgel pižamo, odklenil spalnico, stopil ven, zaprl vrata, ponovno odprl vrata, stopil noter, zaprl vrata, dvakrat zaklenil vrata, stopil do postelje in z istim seksi glasom rekel:
“Hej, kraljica, tvoj mož je prišel iz službenega potovanja.”

Kraljica je zavila z očmi.
“A sem ti rekla, da ti ne veš, da sem v postelji? A bi lahko najprej nekako ugotovil, da ležim, pa bi zaznal svojo priložnost, se neslišno vlegel k meni … a razumeš? Bodi malo bolj romantičen.”

Glogoko sem vzdihnil. Jebote, koliko priprav, da bi jo kresnil. Svojo ženo. Še dobro, da nisem rabil izpolniti nobenega obrazca in gor nalepit koleke. Stopil sem do vrat, jih odklenil, odprl … pač oddelal vso prej omenjeno rutino in se nekaj trenutkov kasneje spet znašel v spalnici. Sledil sem navodilom. Počasi sem se prikradel do postelje. Vmes sem se že slekel. Vlegel sem se v posteljo …

“KESAR!”
“Ja, jebemmumater, kaj je spet??” Vsa kri, ki bi morala biti spodaj, je bila zdaj v veliki glavi.
“Pa daj no malo več truda vloži v to igro. Ravno si se vrnil iz službenega potovanja, mater ti, Bosanc, dva koraka si naredil, pa si že nag! Daj nekaj življenja v ta najin odnos, če bi rad kaj od mene! Nazaj ven, ponovi vajo, rada bi te videla, da se v poltemi počasi slečeš … štekaš?”

Stisnil sem zobe. Ustnice so se mi kar posušile in pobelile od jeze. Mene je našla jebat. Dost mam. Zdaj ji bom pokazal, kako se streže stvarem!

Jezno sem stopil do omare, iz nje vzel obleko, kravato in srajco in odvihral iz spalnice. Zaprl sem vrata in se na hodniku pred spalnico začel preoblačiti v moža, ki je ravnokar prišel iz službenega potovanja.

“Kesar, kaj počneš?” me je z zaspanim glasom vprašala devetletnica, ki sem jo očitno zbudil. “Zakaj se oblačiš? Kam greš? Zakaj ves čas zaklepaš vrata in hodiš not in ven? Sta se z Alenko skregala? Se boš odselil? Lahko jaz potem spim v spalnici namesto tebe?”
Stisnil sem jo k sebi in jo pomiril. Ne bom se odselil, srce moje zlato. In ne boš dobila spalnice. Tam noter je nekaj, kar mi pripada. Vsaj nocoj mi pripada. Zgini spat. Te imam najbolj rad.
Počakal sem, da se je spravila v svojo sobo in za njo zaprl vrata. Vrnil sem se pred vrata spalnice, se oblekel v poslovneža, v shrambi sem še našel en star kovček in vanj dal svečo in vžigalice in en seksi pripomoček na baterije. Meni bo govorila, da ne znam! Vmes sem stopil v kopalnico in se obril. Če bo želela kaj bolj strastnega, pa da ne bom pikal. Še zadnjič sem se pogledal v ogledalo. Dobro sem zgledal, majke mi. To jo bo vrglo na tla. Pomežiknil sem si in se odpravil proti spalnici.

Počasi sem odprl vrata in stopil not. Zaprl sem vrata in jih dvakrat zaklenil. Odložil sem kovček … aa trenutek zastal in prisluhnil. Ta zvok. Poznal sem ta zvok. In poznal sem ta ritem. Pa ne, no! Že včeraj nisva!
Počasi sem pograbil kovček, se tiho splazil iz spalnice in zaprl vrata. Kovček sem odložil na tla in si pričel slačiti srajco. Na hodnik je ponovno privandrala mala zaspana čebela.

“Kesar, a bi se igral z mano? Ne morem zaspati.”
“Kaj bi se pa igrala, princeska moja?”
“Igrajva se, da si očka in da si se ravnokar vrnil iz službenega potovanja, pa si mi prinesel darilo, ki ga imaš v tem kovčku. In zdaj odpreva kovček … sveča … vžigalice … kaj je pa to? Čarobna palica?”

Da, srce moje, čarobna palica je. Pride prav, ko je očka na službeni poti.

Naroči se na nove zgodbe

Če želiš, ti pošljem email, ko bom objavil svojo naslednjo zgodbo.

Prikaži komentarje


Zadnje objave

Pozor, tečen moški v hiši

Korakal sem po hiši, kot bi vadil za generala. Vse mi je šlo na živce. Nisem vedel, kaj me je pičilo, niti trudil se nisem, da bi ugotovil. Tisti trenutek mi je ustrezalo gnezditi na mračni strani dneva. Ustrezalo mi je iskati nepopolnosti, bentiti nad njimi in si s tem spihati dušo. “Kesar,” se mi…

Preberi več

Moja žena nič ne čuti

Moja lepotica ima slepo pego. Nahaja se vzdolž njene desne strani in se aktivira samo, ko vozi moj avto. V cestni terminologiji bi se temu lahko reklo mrtvi kot, s tem, da je pri moji ženi v tem kotu mrtvo vse, kar se nahaja desno od mojega avta. Z najdražjo sva skupaj okrog osem let.…

Preberi več

Sam doma

Nedelja, 24. 2. 2019 Dan pred počitnicami. Žena se ni počutila najbolje. Neugoden prehlad, zamašeno in boleče uho. V lekarni sem nabavil vse, kar bi ji lahko pomagalo, da bi si končno privoščila kratek dopust na morju – Aspirine, pršila za grlo, Isla bonbone. Lekarnarko sem celo prosil, če mi zraven komerciale proda homeopatijo. Kar…

Preberi več